INFO

 

Paha Kakku on leivontasivusto, jossa erilaisuus on normi.
Olit sitten keliaakikko, kasvissyöjä, maitoallergikko tai etsit vinkkejä erityisruokavalioleivonnaisiin, täällä voit olla kuin kotonasi!

Paha Kakku tuo sinulle aidosti hyvänmakuisia erityisruokavalioreseptejä niin leivonnan kuin konditoriankin saralta. Missiomme on tarjota laadukkaita, toimivia ohjeita arkeen ja juhlaan.

Kaikilla on oikeus taivaallisen hyvään kakkupalaan!

Olet oikeassa paikassa, jos:

  • kaipaat laadukkaita leivonnaisia tinkimättä omasta ruokavaliostasi
  • pidät helpoista arkiohjeista tai kaipaat haastavampaa leivottavaa
  • etsit tarjottavaa erityisruokavaliota noudattavalle kyläilijälle
  • haluat vinkkejä tai vastauksia leivontakysymyksiisi

Paha Kakku-sivusto pitää sisällään reseptiarkiston lisäksi myös blogin ja podcasteja inspiraatioksesi. Blogin aiheita reseptien lisäksi ovat myös leivontailmiöt ja –vinkit, kirjaesittelyt ynnä muut leivonnan maailmaan liittyvät asiat.

. . .

kirjoittaja-800x672

Paha Kakku on ollut olemassa jo vuodesta 2010, mutta ensimmäiset kuusi vuotta blogi asui Bloggerin puolella (www.pahakakku.blogspot.fi). Muutto omaan kotiin oli luonteva jatkumo halussa tarjota laadukasta sisältöä ja auttaa toisia erityisruokavalioleivonnan saralla pähkäileviä löytämään kivoja ohjeita.

Blogin ja sivuston taustalla rattaita rasvailee ja kampea pyörittää espoolainen leipuri-kondiittori, Pia.

Alalle päätyminen oli puolittain harkittu vahinko, puolittain kutsumus. Kipinä erityisruokavalioihin syttyi opiskellessa opintoihin liittyvän erityisruokavaliotuotteidenvalmistuskurssin aikana.  Takaraivoon iskostui ajatus siitä, että kaikilla on oikeus saada sitä parasta kakkua ja laadukkaita leipomuksia. Tuotteesta ei automaattisesti tee hyvää se, että se sopii omaan ruokavalioon. Hyvän tekee erinomainen maku ja rakenne yhdistettynä vetoavaan ulkomuotoon.

 

Liekö ollut karma tai sattumus myös se, että omakin ruokavalio joutui eräänlaisen pakon edessä muuttumaan gluteenittomaksi, kaalittomaksi ja xylitolittomaksi ja muutamaksi muuksikin –tomaksi. Kun itsekään ei voi mitä tahansa syödä, on entistäkin tärkeämpää satsata erinomaisiin resepteihin, jotka toimivat ja maistuvat.

Valmistumisen jälkeen on jatkunut sitkeä erikoistuminen erityisruokavaliotuotteisiin. Itseopiskelu ja jatkuva ammattitaidon kehitys ovat tärkeitä työkaluja, jotta Paha Kakku voi jatkossakin tarjota lukijoilleen vain parasta.

. . .

Paha Kakku tarjoaa lukijoilleen myös uutiskirjeen!

Tilaa suoraan sähköpostiisi toimitettuna uusimmat reseptit, kuulumiset, tapahtumat ja leivontavinkit. Uutiskirjeen tilaajia hemmotellaan myös resepteillä ja muulla sisällöllä, joka on tarjolla vain uutiskirjeen tilanneille.

Liity sinäkin kasvavaan joukkoon ja tilaa Paha Kakku-blogin uutiskirje.

 

tilaa

. . .