Kirjaesittely: Sara’s Australia

 

sarasaustralia-691x1024

 

Sain syyskuussa mahdollisuuden päästä tutustumaan Sara La Fountainin uutuuskirjaan ’Sara’s Australia’. Olin mukana kirjan julkkareissa bloggaajavieraana. Meille esiteltiin kirjan tekovaiheita ja saimme tutustua yhteistyökumppaneiden tuotteisiin.
Sain julkkareista mukaani oman kopion kirjasta ja nyt käytän tilaisuuden hyväkseni ja kerron siitä teillekin. Tämä kuvissa esiintyvä mediakappale muuten pääsee jonkun onnekkaan luokse uuteen kotiin! Arvon halukkaiden kesken tämän julkkareista mukaan saamani kappaleen.

Kirjan tiedot:
. . .

Sara’s Australia –Raikas ruokamatka (Sara La Fountain)
ISBN: 978-951-31-9200-6
Kustannusosakeyhtiö Tammi / 2016
Sivuja: 160
Kieli: Suomi
. . .

sarasaustralia-cherrycake-668x1024


Punaisena lankana toimii keveys ja terveellisyys yhdistettynä tuoreisiin raaka-aineisiin.

 

sarasaustralia-berryicecubes-680x1024

Sara’s Australia –Raikas ruokamatka on nimensä mukainen teos. Kirja on visuaalisesti erittäin pirteä, mutta samaan aikaan raikas ja tenhoava. Värejä ja kauniita kuvia on paljon, mutta kirjan yleisilme on tilava ja kevyt silmälle.

Kirja on jaoteltu osioihin Australialaisten seutujen mukaan ja kyseisen paikan alle kasatut reseptit kuvastavat alueen suosittuja raaka-aineita tai valmistustapoja.

 

Reseptit ovat Saralle tyypillisesti keveitä, raikkaita ja terveellisen tuntuisia. Ohjeissa käytetään paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja suositaan mahdollisimman prosessoimatonta lähestymistapaa. Erilaisia ohjeita on kesäisen raikkaista sorbeteista keveisiin chia-vanukkaisiin sekä täyteläisempiin uunijuureksiin ja pitsaan.

Reseptiikka kattaa ohjeita raakaravinnosta pitäville, pihvin ystäville, vegaaneille sekä herkkuja himoaville. Punaisena lankana toimii keveys ja terveellisyys yhdistettynä tuoreisiin raaka-aineisiin.

sarasaustralia-pizza-650x1024

Kirjassa hyvää on monipuolisuus, silmiä hivelevä taitto ja kuvitus sekä reseptien yksinkertaisuus. Plussaa annan myös tuoreiden raaka-aineiden käytöstä ja rohkeasta makujen yhdistämisestä.

Parannettavaa kirjassa olisi reseptien selkeyden suhteen. Kaipaisin moniin aineksiin paljon tarkempia mittoja. Minulle ei riitä, että käsketään hankkia yksi naudan kuve tai kuutioida 2dl vesimelonia (suoria lainauksia resepteistä). Onko kyse isoista kuutioista vai pienistä? Ymmärrän, että reseptien on tarkoitus olla sellaisia feel-good-hengellä valmistettavia, mutta itseäni epämääräisyys olennaisissa mitoissa lähinnä ärsyttää.

Kaiken kaikkiaan kivan oloinen reseptiteos. Väitän, että tästä on paljon iloa jollekulle innokkaalle. Ajattelin itsekin ottaa muutaman reseptin kirjasta talteen myöhempää varten.

sarasaustralia-inner-cover-691x1024

Sitten arvonta!

Arvon innokkaiden halukkaiden kesken kuvissakin esiintyneen kappaleeni Sara’s Australia-kirjaa.

Arvonta on päättynyt. Voittajalle on ilmoitettu sähköpostitse.

Arvonta-aika on 08.10.2016 – 31.10.2016  klo 22 asti. Tämän jälkeen saapuneet osallistumiset eivät ole mukana arvonnassa.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä tietosi arvontalomakkeeseen täällä.

Luethan myös arvonnan säännöt.

. . .

Jos haluat pysyä kärryillä kuulumisista, resepteistä, tapahtumista ja leivontavinkeistä, tilaa Paha Kakun oma uutiskirje täältä!

. . .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s